miercuri, 27 noiembrie 2013

Assassin’s Creed: Pirates ajunge pe smartphone-uri şi tablete

Nu mai are nici o legătură cu clasicul Assassin’s Creed, dar pentru că au licenţa, cei de la Ubisoft au anunţat un joc cu bărci sub acelaşi titlu, Assassin’s Creed: Pirates.
Assassin's Creed Pirates
Clipul de mai jos este cea mai bună dovadă a unui sistem defectuos de îmbogăţire aplicat de marile companii dezvoltatoare de jocuri care deţin diverse licenţe pe care le exploatează la maxim. Logo-ul este singurul element care leagă acest joc pentru telefoane şi tablete de universul făcut popular de primele jocuri din serie.
Cu numele de Assassin’s Creed: Pirates, acest nou titlu este menit să compenseze experienţa oferită de , cel mai recent joc din serie construit în jurul unor aventuri ca pirat.
Assassin’s Creed: Pirates va fi disponibil pentru iOS şi Android la un preţ de 5 dolari începând cu 5 decembrie. Rolul vostru este de căpitan de navă şi, pe lângă aspectele de luptă efectivă cu alte bărci şi corăbii, vă veţi strădui să vă faceţi un echipaj puternic, să va modernizaţi mijlocul de deplasare şi să găsiţi tot felul de comori.
Într-un comunicat al celor de la Ubisoft, compania a insistat destul de mult pe faptul că noul joc va folosi un motor grafic mai performant, menit să profite la maxim de hardware-ul celor mai recente smartphone-uri şi tablete.
Nu va exista o variantă de Assassin’s Creed: Pirates şi pentru PC-uri sau console, ci doar pentru iDevice-uri şi Androide. Dacă mai aveţi întrebari pe marginea acestui subiect, trailerul de mai jos ar trebui să vă răspundă la cele mai multe dintre ele.


Sursa: Playtech.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu